A Cappella Group

Listen Up!

Nieuws Wie We Zijn Optredens Muziek CD bestellen Projecten Geschiedenis Contact on myspace

Optredens

2010

December 2010

korenlint

Op zaterdag, 11 december is er een waardige herhaling van het concert vorig jaar met het Leuvens Meisjeskoor en de Trinid Singers. In 2009 heeft Listen Up! met deze twee koren in Leuven gezongen, met de bedoeling om het vervolg in Antwerpen te doen. Maar een prachtige sneeuwstorm maakte dat we pas in 2010 het concert in Antwerpen kunnen brengen. Listen Up! zingt enkele van hun nieuwe liedjes, inclusief een volkomen nieuw lied voor dit concert.

Het concert begint om 20u00 in de OLV Boodschapkerk, Volkaertslei, Wommelgem (in de buurt van Antwerpen). Kaarten zijn 12 euro (10 euro in vvk), onder 12j is 10 euro (8 euro in vkk) en onder 6j. gratis. Meer informatie over het Leuvens Meisjeskoor.


korenlint

Op zaterdag, 18 december zingt Listen Up! in Eindhoven voor de Kerstjubel. Dit is een prachtige avond om de Heer Jezus te vieren in zang en woord, samen met mensen vanut de regio. Iedereen is welkom. Hier zal Listen Up! het podium delen met de organisators Zangkoor Immanu‘l en het Muziekkorps van het Leger des Heils. Listen Up! zal in dit programma twee keer zoveel zingen als in Antwerpen, met nog meer eigen liedjes en geliefde bekende liedjes.

Het concert begint om 19u00 in "De Schuilplaats", Marconilaan 70, Eindhoven. Entree is 2,50 euro.Wilt u Listen Up! uitnodigen bij een door u te organiseren evenement? Neem dan contact met ons op en wacht daar niet te lang mee. Door al de verschillende projecten waaraan Listen Up! meewerkt of die zij zelf organiseert, wordt er nu al ongeveer 6 maanden vooruit gepland.