A Cappella Group

Listen Up!

Nieuws Wie We Zijn Optredens Muziek CD bestellen Projecten Geschiedenis Contact on myspace

Nieuws

Waart gij daar?

Was u van de partij bij het concert in Wommelgem?
Wat waren we blij u daar te ziens. Natuurlijk hopen we dat u het muziek mooi vond, maar meer dan dat, dat u van binnen ook geboeid werd! Daar ging het om. Als u soms zeker wilt zijn dat u bericht krijgt van eventuele toekomstige optredens van Listen Up! houd dan een oog op deze site, "like" ons op Facebook of stuur ons een bericht met je e-mail adres en/of postadres (of beide) naar info[at]listenup.nl of brazle.paul[at]gmail.com.
Heeft u soms zin om verder met ons te praten over een geloof dat leeft heel het jaar door, en niet alleen op 25 december, geef gerust een seintje. Listen Up! samen met de concert organisators, Paul & Carol.


Kerst!

Het Kerstverhaal is bijzonder - zeker als we het volledig verhaal horen. Listen Up! zingt in Antwerpen en Eindhoven dit jaar bij gezamenlijke Kerstconcerten.
korenlint Op zaterdag, 11 december is er een waardige herhaling van het concert vorig jaar met het Leuvens Meisjeskoor en de Trinid Singers. In 2009 heeft Listen Up! met deze twee koren in Leuven gezongen, met de bedoeling om het vervolg in Antwerpen te doen. Maar een prachtige sneeuwstorm maakte dat we pas in 2010 het concert in Antwerpen kunnen brengen. Listen Up! zingt enkele van hun nieuwe liedjes, inclusief een volkomen nieuw lied voor dit concert. Klik Optredens voor meer informatie over dit concert.


korenlint

Op zaterdag, 18 december zingt Listen Up! in Eindhoven voor de Kerstjubel. Dit is een prachtige avond om de Heer Jezus te vieren in zang en woord, samen met mensen vanut de regio. Iedereen is welkom. Hier zal Listen Up! het podium delen met de organisators Zangkoor ImmanuĎl en het Muziekkorps van het Leger des Heils. Listen Up! zal in dit programma twee keer zoveel zingen als in Antwerpen, met nog meer eigen liedjes en geliefde bekende liedjes. Klik Optredens voor meer informatie over dit concert.

Een dag om van te smullen!

Korenlint was een fantastische ervaring voor een ieder die aanwezig was! Heerlijk weer, prachtige monumenten, en koren overal om de oren te strelen. Listen Up! mocht een enthousiaste publiek in de kleine zaal van de Philharmonie verwelkomen, nadat ze al in de Egelantier eerder in de dag hadden gezongen.

korenlint korenlint

Een intieme groep mocht van de laatste noten van de dag genieten in het prachtige Proveniershof. Zowel bewoners als cafebedienden en passanten namen een pauze om van de a cappella zang te genieten.

korenlint

(photos courtesy of Jan Spengler

and Michelle van den Bos)Korenlint komt er aan!

korenlint

Korenlint is een orgamisatie van de Federatie Haarlemse Koren. "Dit jaar zullen op zaterdag 11 en zondag 12 september ruim 90 koren deelnemen aan het Korenlint. Op diverse monumentale locaties, maar ook in de Philharmonie, de Toneelschuur en het Stedelijk Gymnasium zullen koren van pop tot klassiek en van senioren tot kinderen tweemaal 20 minuten optreden. Een fantastisch bruisend korenweekend in de Haarlemse binnenstad." U kunt uw eigen "korenlint" samenstellen om Haarlem op muzikale wijze te ontdekken.
Listen Up! zingt tweemaal op zaterdag, 11 september. Eerst om 14:40 in De Egelantier (Muzenzaal), Gasthuisvest 47, en dan om 16:20 in de Philharmonie (Kleine Zaal), Lange Begijnestraat 11. Geniet van een dag in Haarlem (het is ook Open Monumentendag) en van de zang en boodscahp van Listen Up!


Sophie is er!

Sophie's Song (Remco, Vero, Veerle, Neo & Listen Up!)

Sophie Anna-Maria Dijkstra, het vierde kindje voor Remco en Vero Dijkstra, is goed aangekomen - en met haar eigen lied. Je kan meer over Sophie lezen en haar lied horen op sophiedijkstra.nl. Wat een mooie toevoeging!


Kerst in Heverlee

Een prachtig, koud, winteravond in een mooie locatie. Samen met het Leuvens Meisjeskoor en de Trinid Singers van Leuven hebben we een bijzondere avond gehad vol Kerstzang. Listen Up! heeft voor pas de tweede keer hun lied "Too Much Christmas" ten gehore gebracht. Deze avond hebben zij ook laten horen hoe bijzonder het is om Jezus te mogen kennen - en dat dit voor iedereen mogelijk is.
Jammer genoeg werd het concert dat gepland was voor Wommelgem op zondagavond afgelast vanwege de sneeuw! In Heverlee was ook de premiere van het lied "Scrooge" door Paul Brazle. Listen Up! hoopt in de toekomst deze en andere liedjes ook op te nemen. Het was in ieder geval een boeiende, opbouwende avond voor alle aanwezigen.
Wil je weten wanneer Listen Up! zingt in 2010? Klik hier voor alle informatie over optredens.


Hartelijk dank!

L15TEN UP & SING! was een fantastische week vol zang en gemeenschap.

Om ons jubileum te vieren hebben we L15TEN UP & SING! georganiseerd. Dit gaf deelnemers vanuit heel Europa de mogelijkheid om iets te leren over a cappella zang. We hadden meer dan 100 deelnemers vanuit acht verschillende landen die ook tijdens het concert lieten zien wat zij geleerd hebben.

Vind ons op myspace

Een eenvoudige manier om ons te contacteren en op de hoogte te blijven. Klik hier.Spread the Word in Maastricht!

Na de succesvolle lancering van hun 2e CD in Haarlem en een tour door vijf steden in Zwitserland mag nu ook het zonnige zuiden van a cappella groep Listen Up! genieten.
Zondag 15 juni komt de feestelijke sfeer naar Maastricht bij de presentatie van de CD (zie de details hier). Zoals in Haarlem zal Listen Up! ook nu sommige van de liedjes van de nieuwe CD zowel als favorieten van de eerste CD "Old Stories, New Songs" brengen.
Luister naar een interview op "Perspectief.laat" van Perspectief radio.
Deze gospel zanggroep heeft als motto: 'Wij vinden woorden best belangrijk' en omdat zij dit niet alléén op muzikale wijze wil uitdragen, is zij op de EO-jongerendag vorig jaar een ludieke actie gestart.
Tijdens de lancering van haar tweede CD zetten zij de actie voort door 'compliment cards' uit te reiken, waarop de aanwezigen een positief woord kunnen schrijven aan een ander. De maatschappij wordt steeds harder: mensen reageren kortaf en interesseren zich steeds minder in hun medemens. Hoogste tijd dus voor een leuk compliment aan buurman, klasgenoot, familielid, collega of iemand in de zaal. Spread the word!CD recensie

Listen Up! heeft hard gewerkt om hun 2e CD - "Yesterday is Coming" - een volwaardig en uitdagend product te maken. U kunt hier een recensie lezen. U kunt ook natuurlijk zelf luisteren naar delen van de CD en genieten van de teksten of de CD bestellen of downloaden.Voor iedereen!

LU! Luk

Fotos © Anna Mamaliga

"Wij vinden woorden best belangrijk!" Dit is juist wat Listen Up! aan luisteraars overal wil doorgeven. Zij gebruiken hun teksten om iedereen te laten weten hoe goed het is naar omhoog te luisteren - to listen UP - om naar God te luisteren!
Dit is een boodschap die ze iedereen willen geven, waar dan ook ze gaan, een boodschap van goed nieuws, doorgegeven in zang en een levenswijze dat inhoudt dat ze mensen goed nieuws geven. Dit is waarom Listen Up! spreekt van "Spread the Word", dus door mensen te helpen goede dingen over elkaar te vertellen.

Berg Thun Fotos © Anna Mamaliga

In september lanceerde de drie-man, twee-vrouwen formatie hun nieuwste CD "Yesterday is coming" met een daverend concert in hun thuis stad - Haarlem. Nadat de nieuwe a cappella group "In Hymn" het publiek verwelkomde, presenteerde Listen Up! sommige van de liedjes van de nieuwe CD zowel als favorieten van de eerste CD "Old Stories, New Songs". Een paar weken later vertrokken zij naar Zwitserland voor een tour door vijf steden. Nu zijn hun CD's, de muziek en de boodschap, voor iedereen toegankelijk. Listen Up! zingt van het alledaagse leven, van de vragen die we allemaal stellen en van de antwoorden die ze daarvoor in hun leven gevonden hebben. Van de klassikale "Saviour's Pain" naar het pop geluid van "Don't forget!", het ontroerende verhaal van "My sweet baby" of de wervelende "Yesterday is coming" - de muziek van Listen Up! daagt uit en moedigt aan tegelijkertijd. En nu kan iedereen deze boodschap horen. Klik hier om uw CD te bestellen of om naar de liedjes te luisteren die u graag wilt downloaden.YESTERDAY is hier!

cdcover

De nieuwe CD "Yesterday is coming" is er! Een CD vol nieuwe liedjes van Listen Up! met hun unieke stijl, energie en boodschap. Voor iedereen die vooraf gekocht heeft zal de CD binnenkort in de brievenbus vallen - samen met de dank van iedereen van Listen Up! Je kan nu ook al gedeelten van de nieuwe liedjes beluisteren. Wil jij ook deze nieuwe CD, bestel hem hier.
Onze eerste CD "Old Stories, New Songs" kan nu gekocht worden voor een speciale prijs van € 10,00 plus verzendkosten. Bestel een CD vandaag en geniet binnenkort van de muziek en de boodschap. "Spread the Word" en laat de blijde boodschap klinken.


Help een handje!

Listen Up! wil het goede nieuws van Jezus overal waar we heen gaan vertellen. Dit is alleen mogelijk omdat we financieel gesteund worden door hen die de noodzaak hier van inzien. Als u ook belangstelling heeft Listen Up! te ondersteunen, dan horen wij dat graag en zijn wij u ook dankbaar. Klinkt dit interessant? Contacteer ons voor onze bank gegevens. Hartelijk dank voor uw steun!