A Cappella Group

Listen Up!

NieuwsWie We ZijnMuziekProjectenGeschiedenis

Listen Up! zingt door

Bedankt om ons weer te bezoeken!Voor meer dan 15 jaar zong Listen Up! het evangelie in Europa en over de hele wereld.In 2011 stopte Listen Up! als groep. Kinderen die ouder werden en meer tijd vroegen, de afstanden tussen de leden, en een andere focus hebben ons doen beslissen niet meer als Listen Up! samen te zingen.

Nu zijn we al meer dan een decennia verder en we willen dat mensen nog altijd van de woorden en melodieŽn van de liedjes kunnen genieten. Daarom hebben we afgesproken om onze liedjes - zowel van "Old Stories, New Songs" als "Yesterday is Coming" beschikbaar te stellen voor iedereen. Wij vinden woorden nog altijd belangrijk en willen dat harten nog geraakt kunnen woorden.

Je kan ons dus nog altijd vinden op Facebook (onder Listen Up! - als musician/band). Daar vind je lyric video's van onze liedjes. Deze video's vind je natuurlijk ook op Youtube. Blijf luisteren naar de woorden van God en geniet van Zijn liefde.


Intussen laten we de website hier even als een soort herinnering van wat we deden en voor hen die geÔnteresseerd zijn in onze geschiedenis. We hebben enkele links verwijderd die er niet meer toe doen (myspace!). CD's zijn wel nog beschikbaar als je daar belangstelling voor heb. Lasast het ons gewoon weten.